View Full Version : Wiring an Amp


michaelbailey10
07-23-2007, 11:51 AM
Has anyone wired a amp to there premium radio yet?

I was wondering what wire does the Blue remote wire hook to?

I took out my radio and found a blue wire but don't want to cut it and not be right.

Please help.... thanks

boxful
07-23-2007, 07:16 PM
Check out "The end all sticky" at the top of the "Ice & interior" page.

If I remember correctly it is the gray one.

my08xb
07-24-2007, 02:44 AM
gray one??
Oh i just tapped into the blue striped one and im getting signal to my amp.
Ill check out the forum though