Notices
Scion tC 1G Owners Lounge
2005-2010 [ANT10]

swaping oem head unit T1807 for a T1806

Old 09-04-2012, 04:56 PM
  #1  
Junior Member
10 Year Member
5 Year Member
Thread Starter

 
knght1964's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Mastic Beach,NY
Posts: 13
Default swaping oem head unit T1807 for a T1806

I want to know if anyone have a knowledge when you swap the head unit if either wont turn on or it truns on and ask you for a code.I bought one and plug everything but nothing happened.any input my fellow scion enthusiast?
knght1964 is offline  
Old 09-04-2012, 07:15 PM
  #2  
Senior Member
10 Year Member
5 Year Member
SL Member
iTrader: (1)

 
trdscion's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Anahiem, CA
Posts: 3,057
Default

Also interested. I was considering swapping out mine for that same headunit for the iPod connectivity, instead of the aftermarket one I currently have. I would think it would all be the same. Check connections?
trdscion is offline  
Old 09-05-2012, 11:00 AM
  #3  
Junior Member
10 Year Member
5 Year Member
Thread Starter

 
knght1964's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Mastic Beach,NY
Posts: 13
Default

I did check the connections, I have the t1807 but the t1806 comes with the color change option thats why I'm swapping it.but the t806 not even turns on.
knght1964 is offline  
Old 09-05-2012, 12:22 PM
  #4  
Senior Member
5 Year Member
SL Member
 
Basebllstar's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Va Breezy.
Posts: 747
Default

There may be a reason why it was removed from it's car. Have you ever seen it power up? It could be broken.
Basebllstar is offline  
Old 09-05-2012, 01:42 PM
  #5  
Junior Member
10 Year Member
5 Year Member
Thread Starter

 
knght1964's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Mastic Beach,NY
Posts: 13
Default

it was one of deals in ebay from a junkyard receipt with vin # and everything
knght1964 is offline  
Old 09-05-2012, 06:13 PM
  #6  
Senior Member
10 Year Member
5 Year Member
SL Member
iTrader: (1)

 
trdscion's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Anahiem, CA
Posts: 3,057
Default

Hmmm...Yeah I have t1805 and would like to go to the t1806 as well. I liked the ___5 because of the 6-disc but I barely listen to anything other than my iPhone or radio. I don't see why it wouldn't work.
trdscion is offline  
Old 09-05-2012, 06:14 PM
  #7  
Senior Member
10 Year Member
5 Year Member
SL Member
iTrader: (1)

 
trdscion's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Anahiem, CA
Posts: 3,057
Default

Anyone with this radio in the SoCal area down to meetup and swap radios for a minute just to test them out?

trdscion is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
sehall6h
Scion xD ICE & Interior
2
02-21-2016 04:28 PM
bnutz313
PPC: Interior / Electronics
4
03-03-2015 06:06 PM
TheSilencerTC
Scion tC 2G ICE & Interior
4
02-24-2015 04:56 PM
RedCruiser
Scion xD ICE & Interior
5
02-02-2015 12:41 PM
wiltonhall
Scion xA/xB 1st-Gen ICE & Interior
2
01-28-2015 03:46 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: swaping oem head unit T1807 for a T1806


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.