Notices
Scion tC 1G ICE & Interior In-car entertainment and electronics...

Factory subwoofers donít work

Old 05-03-2018, 10:51 PM
  #1  
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2018
Posts: 1
Default Factory subwoofers donít work

Hey guys, I have a 2005 Scion tC that just got the manual transmission replaced. after i got my car back, the factory subwoofers don't have any sound coming out of them. the entire sound system of my car is stock.
One thing that did surprise me is that when i bought the car, the CD player didn’t work, and when i got it back it did. sound comes out of my speakers, just not the subwoofers, so the sounds flat.

Any suggestions???

Last edited by MR_LUV; 05-04-2018 at 04:25 AM.
dcorm is offline  
Old 06-15-2018, 07:40 PM
  #2  
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Ohio
Posts: 5
Default

Did you ever get this resolved? Sounds like they unplugged something or knocked your radio output cables out when they removed stuff for the trans replacement. Also, check your settings, maybe when they disconnected the battery it reset all of your settings back to flat.
GaugedFreak is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
poleracing
Regional - Southeast
16
01-03-2008 04:15 PM
MrMcNuggett
Scion xA/xB 1st-Gen ICE & Interior
2
09-21-2006 04:44 PM
BSP_5c10n
Scion tC 1G Owners Lounge
6
11-09-2004 10:25 PM
otacon88
Scion tC 1G Owners Lounge
8
07-09-2004 05:27 AM
got_xA
Scion xA/xB 1st-Gen ICE & Interior
24
04-07-2004 02:17 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Factory subwoofers donít work


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.